Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rondetafelconferentie onderwijs: hoge verwachtingen worden niet inge..

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuw-Vlaamse Alliantie

Rondetafelconferentie onderwijs: hoge verwachtingen worden niet ingelost (01/07/02)

Op 22 februari 2002 startte de rondetafelconferentie over de toekomst van het Vlaamse leerplichtonderwijs met deelname van zes politieke partijen en vierenveertig organisaties. Vijf werkgroepen, met telkens een andere politieke partij als voorzitter, focussen elk op een thema: Gelijke kansen, Vrijheid van onderwijs, Onderwijskwaliteit, Onderwijspersoneel en Financiering. De verwachtingen waren hooggespannen, zowel minister-president Dewael als minister Vanderpoorten formuleerden ambitieuze doelstellingen. Beiden kondigden aan dat nog voor het zomerreces de bevindingen van de onderscheiden werkgroepen door de Vlaamse regering zouden verwerkt worden in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie