Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vaccinatie-actie in Woerden

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Woerden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Woerden

Vaccinatie-actie in Woerden

Het kabinet heeft besloten om landelijk alle kinderen van 14 maanden tot en met 18 jaar gratis te vaccineren tegen meningokokken C. Regio Midden-Nederland wordt rond de zomervakantie ingeënt.

In Woerden zal de GGD Midden-Nederland op maandag 1 en dinsdag 2 juli een eerste groep kinderen gaan inenten tegen deze vorm van meningokokken. Het gaat hierbij om:

* kinderen geboren op of na 1 juni 1996 en voor 1 juni 2001
* en om de groep kinderen geboren op of na 1 juni 1983 en voor 1 juni 1987.

Al deze kinderen ontvangen half juni een oproepkaart van de GGD. Alleen op vertoning van deze oproepkaart wordt ingeënt!

De inenting vindt plaats in de Dijkstrahal, Iepenlaan 1a in Woerden.

De groep kinderen van 6 tot en met 14 jaar wordt ná de zomervakantie gevaccineerd. Deze kinderen ontvangen twee weken voor de inenting ook een oproepkaart. Vanaf september 2002 wordt de vaccinatie opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma voor kinderen van 14 maanden oud.

Via de (gratis) landelijke infolijn: 0800 300 8051 kunt u meer informatie verkrijgen. Voor vragen over de inenting in Woerden kunt u bellen met de GGD Midden-Nederland (030 6086086)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie