Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 01-07-2002

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Auto-inbrakenteam succesvol

Datum: 1/7/2002
Auteur: Rob Luijten

TILBURG Het auto-inbrakenteam van de politie in het district Tilburg boekt zijn eerste successen. Het team, dat onlangs in het leven werd geroepen om de stijgende lijn in het aantal auto-inbraken een halt toe te roepen, wist de afgelopen tijd verschillende auto-inbrekers aan te houden. Mede daardoor daalde het aantal inbraken drastisch.

In vergelijking met de maand mei (818 inbraken) daalde het aantal in juni (464 inbraken) met 354 stuks. Ook in vergelijking met juni 2001 (637 inbraken) is dit een daling in het aantal auto-inbraken van 173 stuks.

Het auto-inbrakenteam richt zich met name op een goede informatiepositie. Zij analyseren delicten en daders van auto-inbraken grondig en proberen zo de meest actieve inbrekers achter slot en grendel te krijgen. Via dit systeem van Informatie Gestuurde Opsporing (IGO) zal de politie in de toekomst steeds vaker het politiewerk sturing gaan geven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie