Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

The Mediator Group breidt haar activiteiten uit

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Amsterdam, 1 juli 2002 - The Mediator Group uit Amsterdam heeft haar positie versterkt door opname van REvents in haar netwerk van bedrijven. REvents is organisator van zakelijke kennisevenementen in Nederland.

Met deze aanvulling op de huidige bedrijfsactiviteiten verstevigt The Mediator Group haar positie als full-service leverancier op het gebied van kennisoverdracht.

REvents, in januari opgericht door Arko van Brakel en Bas Hof, organiseert congressen, zakelijke bijeenkomsten & workshops voor het bedrijfsleven. Daarnaast organiseert REvents relatiemarketing evenementen. Volgens Bas Hof, directeur van REvents, is de aansluiting bij The Mediator Group een uitgelezen mogelijkheid om de klant ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie