Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoek college burgemeester en wethouders aan Koningslust Helden

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Bron: Gemeente Helden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Helden

Bezoek college burgemeester en wethouders aan Koningslust De dorpsraad van Koningslust heeft in samenwerking met de Stichting Vorkmeer een discussieproject uitgevoerd, dat geresulteerd heeft in het rapport Verslag leefbaarheidsdiscussie, een visie op de toekomst van Koningslust. Het college van burgemeester en wethouders wil op basis van dit rapport in gesprek gaan met de inwoners van Koningslust. De gemeente Helden stelt heel nadrukkelijk in haar ontwikkelingsvisie dat de burgers zelf bepalend zijn voor de leefbaarheid in de eigen kern. In zijn algemeenheid blijkt dat de inwoners van de verschillende kernen in de gemeente dit, geheel terecht, als een kans ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie