Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belangstelling voor particulier opdrachtgeverschap neemt af

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

NVB Bouwondernemers & Ontwikkelaars

NIEUWS Persbericht Belangstelling voor particulier opdrachtgeverschap neemt af

De belangstelling van de woonconsument om op een eigen kavel een huis te bouwen neemt af. Vooral in stedelijke gebieden ligt de voorkeur voor particulier opdrachtgeverschap fors lager dan eenderde van de nieuwbouwproductie, die staatssecretaris Remkes hier graag ziet. Kopers voelen daarentegen veel meer voor consumentgerichte projectontwikkeling, waarbij ze vanaf het begin meer keuzevrijheid krijgen. Een gemiddelde prijsstijging van 21.000 euro aan meerkosten wordt dan moeiteloos geaccepteerd.

Dit blijkt uit de special Consumentgerichte projectontwikkeling die door NVB, Vereniging voor ontwikkelaars & bouwondernemers, en Onderzoeksinstituut OTB ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie