Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fujifilm krijgt Quantum's kwalificatie voor de Super DLTtape I-tapec..

Datum nieuwsfeit: 01-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


FUJIFILM KRIJGT QUANTUM'S KWALIFICATIE VOOR DE SUPER DLTTAPE I-TAPECARTRIDGE
Media-leverancier ondersteunt de facto standaard Super DLTtape-technologie, verzekert uitwisselbaarheid en beschermt kritieke bedrijfsgegevens van IT-klanten

Bracknell (Verenigd Koninkrijk), 1 juli 2002 -- Quantum, een toonaangevend leverancier van producten en diensten voor databeveiliging en netwerkdata-opslag, maakt bekend dat de complete kwalificatie van de Fujifilm Super DLTtape I-tapecartridge succesvol is afgerond. Fujifilm Super DLTtape I-tapecartridge kan worden gebruikt in Quantum's SDLT 220- en SDLT 320-tapedrives. De SDLT 320-tapedrive biedt toegang tot gegevens van de vorige generatie SDLT 220-tapedrive en gebruikt dezelfde Super DLTtape I-tapecartridge.

"De relatie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie