Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking Lycos en Kelkoo resulteert in winkelzoekmachine

Samenwerking Lycos en Kelkoo

Lycos introduceert uitgebreide winkelzoekmachine

AMSTERDAM, 20020702 --
- Lycos Nederland breidt in samenwerking met Kelkoo Nederland haar dienstverlening uit met een winkelzoekmachine. Lycos bezoekers kunnen vanaf vandaag realtime prijzen vergelijken van meer dan 1.000.000 verschillende artikelen. Bovendien biedt Lycos Shopping een overzicht van actuele aanbiedingen en achtergrond informatie van alle online aanbieders in de winkelgids. Bezoekers kunnen kiezen uit twintig hoofdcategorieën, waaronder computer hardware, auto's, boeken, elektronica, films, games en speelgoed, huishoudelijke apparaten, mobiele telefoons, mode en accessoires, muziek, occasions, reizen en software.

Op www.lycos.nl is de winkelzoekmachine bereikbaar via het channel "Shopping" op de homepage. Bezoekers kunnen een bepaald artikel selecteren waarna een overzicht wordt gegeven van de verschillende prijzen en aanbieders. De bezoeker wordt vervolgens direct doorgelinkt naar de bestelpagina van de betreffende online winkelier waar de bestelling kan worden afgerond.

De winkelzoekmachine is een dienst van Kelkoo, specialist in het vergelijken van producten, aanbieders en prijzen op internet. Door de samenwerking biedt Lycos haar bezoekers een gebruiksvriendelijke en zeer geavanceerde online winkelservice en vergroot Kelkoo het bereik voor haar klanten.

Over Lycos Europe
Lycos Europe is een van Europa's leidende internetportals met een netwerk van portals in twaalf landen en tien talen. Naast Nederland is Lycos actief in de volgende landen: België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Engeland, Italië, Noorwegen, Rusland, Spanje en Zweden. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland.

Over Kelkoo
Kelkoo is een private onderneming met 110 medewerkers, actief in Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland, Italië, Noorwegen, Zweden, Spanje en Denemarken. Kelkoo heeft als doel Europese Internet gebruikers de beste winkel ervaring te bieden die op hun beurt de meest gekwalificeerde leads in de markt genereren voor haar partners. Kelkoo levert op dit moment iedere maand meer dan drie miljoen leads aan haar partners.

Einde bericht

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie