Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Reistijdregeling van der Heide Kollum

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

FNV

Reistijdregeling van der Heide Kollum
Regio Noord - groningen@vc.fnv.nl

Door de vakbonden is overleg gevoerd met het bedrijf van der Heide in Kollum over de bonusregeling en de reistijdenregeling. De http://xp.fnv.nl/fnv/attach/3905/reistijdenregeling.htm (voorgestelde reistijdenregeling) is aangepast. Over deze laatste regeling kunnen de betrokken leden van FNV Bondgenoten nu hun oordeel geven middels het http://xp.fnv.nl/fnv/attach/3906/STEMFORMULIER_JULI_2002.htm (bijgevoegde stemformulier).

Ledenvergaderingen
De ledenvergaderingen over de concept reistijdregeling en de concept bonusregeling gaven een divers beeld. Op de bonusregeling was kritiek in de zin dat het nodige onduidelijk was. Bijvoorbeeld, geldt het nu per vestiging of per werkmaatschappij? En wat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie