Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra openingstijden stadhuis Purmerend voor afhalen paspoort

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Purmerend

26 juni 2002 - Extra openingstijden stadhuis voor afhalen aangevraagd paspoort

Dinsdag 2 en woensdag 3 juli 2002 is het stadhuis s avonds extra open voor het afhalen van aangevraagde paspoorten. Dat geeft Purmerenders die vòòr vrijdag 21 juni een paspoort hebben aangevraagd meer gele-genheid buiten de gebruikelijke kantoortijd het legitimatie/reisdocument op te halen. Daardoor neemt de drukte bij de afdeling Bevolking overdag naar verwachting enigszins af. Purmerenders die het paspoort komen afhalen moeten het afhaalbewijs dat ze bij de aanvraag hebben ontvangen meenemen.

De gemeente heeft de extra openingstijd ook voor de vele aanvragers die hun paspoort na tien werkdagen nog niet hebben afgehaald. Het stadhuis is voor het afhalen van aangevraagde paspoorten dinsdag 2 en woensdag 3 juli open van 18.00 uur tot 21.00 uur. Andere zaken dan het afhalen van het paspoort zijn niet mogelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie