Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 02-07-2002

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 2/7/2002
Auteur: Carel Bouman

Vrouw betrapt bij diefstal van tijdschriften

TILBURG Gistermiddag even na twaalf uur hebben agenten aan het Wagnerplein een 46-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden Zij werd betrapt bij de diefstal van tijdschriften ter waarde van 60 euro.

Man veroorzaakt overlast

TILBURG Gistermiddag om kwart voor een hebben agenten aan de Willem II straat een 27-jarige man, die zonder vaste woon- of verblijfplaats is, aangehouden. De man veroorzaakte in de Willem II straat overlast en toen de agenten van de man vorderde om zich terplaatse te verwijderen deed hij dit niet. Hierop werd de man aangehouden, waarop hij zijn woede koelde op de agenten en hen beledigde. Met een dagvaarding op zak werd de man weer in vrijheid gesteld.

Gebroken been

TILBURG Gistermiddag rond kwart over twee liep een 18-jarige man uit Oirschot een gebroken been op toen hij met zijn bromfiets bij de uitrit van een zorginstelling werd aangereden door een personenauto die bestuurd werd door een 48-jarige inwoner van Goirle. De automobilist had de bromfietser niet gezien omdat deze aan de verkeerde kant van de weg op het fietspad reed en vanuit die richting dus geen verkeer verwachtte. De GGD heeft het slachtoffer naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht.

Hennepkwekerij

TILBURG Gistermiddag rond halfvier heeft de politie aan de Mascagnistraat een hennepkwekerij ontmanteld. Er werden 66 voedingsbodems in beslaggenomen en in totaal zijn er 337 voedingspotten met losse stekjes in beslaggenomen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de kwekers, een 31-jarige vrouw en een 30-jarige man, beiden afkomstig uit Tilburg.

Vrouw zit dronken achter het stuur

TILBURG Vannacht om halfdrie hebben agenten aan de Puccinistraat een 51-jarige vrouw aangehouden. Zij reed slingerend over de weg en trok hierdoor de aandacht van surveillerende agenten. Als zij de auto aan de kant zetten blijkt de vrouw gedronken te hebben. Een arts heeft van haar een bloedproef afgenomen. Zij kreeg een rijverbod van 24 uur en haar rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie