Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brokerage Beton, Bits en Bytes legt fundament ICT-innovatie in de bouw

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Programmabureau CIC
Zoek soortgelijke berichten

Programmabureau CIC


Brokerage Beton, Bits en Bytes legt fundament ICT-innovatie in de bouw

Bouwbedrijven en IT-ondernemers vonden elkaar 18 juni op de brokerage Beton, Bits en Bytes die werd gehouden in het congrescentrum Orpheus te Apeldoorn.

Tijdens het event werden verschillende inleidingen en workshops gehouden. Spil van de dag waren de tweegesprekken die de honderd deelnemers van tevoren al hadden aangevraagd. In die gesprekken werden de fundamenten gelegd voor samenwerkingsprojecten rond innovatief gebruik van ICT in de bouw.

De brokerage Beton, Bits en Bytes draaide om het bevorderen van ICT-gebruik in de bouwwereld. Het evenement was een ontmoetingsplaats voor vertegenwoordigers van allerlei partijen rond dit onderwerp. De grote lijnen waarlangs ICT-innovatie zich in de bouw kan gaan voltrekken zijn eerder vastgelegd in het zogenaamde Next Generation Scenario voor de bouwwereld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie