Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Keurmerk voor ICT-leveranciers in het onderwijs

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Keurmerk voor ICT-leveranciers in het onderwijs

Nederland~ICT en Stichting Ict op School hebben afgesproken samen een keurmerk te ontwikkelen voor leveranciers van ICT-producten en -diensten aan scholen voor primair en voortgezet onderwijs. Hierover ondertekenen beide organisaties dinsdag 2juli 2002 een intentieverklaring. Het initiatief wordt ondersteund door Stichting Kennisnet en Nationaal Platform Onderwijs en Informatiesamenleving.

Nederland~ICT en Stichting Ict op School zijn van mening dat scholen effectiever en efficiënter gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van ICT. Ook hebben scholen in het primair en voortgezet onderwijs vaak behoefte aan meer transparantie in het aanbod op ICT-gebied. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie