Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe ronde eenmalige subsidies amateurkunst Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein

Nieuwe ronde eenmalige subsidies amateurkunst
In het kader van de Subsidieregeling Amateurkunst stelt de gemeente Nieuwegein elk jaar eenmalige bijdragen beschikbaar voor projecten of investeringen in de amateurkunst. Hiermee wil de gemeente een bijdrage leveren aan de kwaliteit en verscheidenheid van de Nieuwegeinse amateurkunst. In 2002 is hiervoor nog een bedrag van 11.100 beschikbaar. Subsidies kunnen worden aangevraagd door amateurgezelschappen, scholen en anderen die actief zijn in de amateurkunst in Nieuwegein.

De Commissie Amateurkunst toetst tweemaal per jaar de aanvragen, en adviseert daarna burgemeester en wethouders over toekenningen. Voor projecten en investeringen die uitgevoerd worden ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie