Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Friesland 02-07-2002

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Friesland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Friesland, plaats: Fryslân 2-07-2002
Politieberichten van 2 juli (07.00 - 13.00)

Surhuisterveen: inbraak woning
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning aan de Houtduif. Men kwam binnen door aan de achterzijde een ruitje te vernielen. De bewoners lagen boven te slapen. De beneden verdieping werd doorzocht. Uit een aantal beurzen werd ongeveer 100.- weggenomen. De 51-jarige bewoner heeft aangifte gedaan.

Leeuwarden: inbraak auto
Van maandag op dinsdag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Molenstraat. Een ruit werd vernield. Uit de auto werden een radio/cd-speler, een aantal cds, een paraplu en zonnebrillen weggenomen. De eigenaresse, een 29-jarige inwoonster van Leeuwarden, heeft aangifte gedaan.

Heerenveen: aanrijding lichtgewonde
Dinsdag omstreeks 11.30 uur wilde een 27-jarige inwoner van Heerenveen met zijn personenauto op de Haskeruitgang afslaan naar de aldaar gelegen benzinepomp. De bestuurster van een achteropkomende personenauto, een 23-jarige inwoonster van Heerenveen, had dit te laat in de gaten. Zij botste tegen de achterzijde van de voor haar afslaande auto. Een 58-jarige inwoonster van Ureterp, die bij de inwoonster van Heerenveen in de auto zat, raakte lichtgewond en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen.

Bureau Communicatie, telefoon 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie