Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zorgloket Almelo alleen in stadhuis

Datum nieuwsfeit: 02-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Almelo
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Almelo

Zorgloket Almelo vanaf 1 juli alleen in stadhuis

Het Zorgloket Almelo bij de Thuiszorg Noord West Twente aan de Zeearend komt per 1 juli 2002 te vervallen. Aanvragen voor verpleging en verzorging kunnen voortaan alleen bij het Zorgloket in het stadhuis worden ingediend. De reden voor het vervallen van het loket aan de Zeearend is de wens om de dienstverlening aan gebruikers van het Zorgloket te centraliseren.

Het Zorgloket in het stadhuis bevindt zich naast het Publieksbureau en is op werkdagen te bezoeken van 09.00 tot 16.00 uur. Het loket is tussen 08.00 en 16.30 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 541550. Tot 1 september worden telefoontjes naar het voormalige Zorgloket aan de Zeearend nog automatisch doorgeschakeld naar het Zorgloket in het stadhuis. Telefoontjes buiten kantooruren worden doorverbonden naar de Zorg- en meldcentrale in Hengelo.

Het Zorgloket Almelo is bedoeld voor alle inwoners van Almelo, die vragen hebben op het gebied van zorg. Het Zorgloket geeft zo objectief en volledig mogelijk informatie en advies over voorzieningen en mogelijkheden van wonen, zorg en welzijn, in relatie tot de behoefte aan verzorging en/of verpleging. Verder kunnen inwoners bij het Zorgloket terecht voor o.a. aanvragen en indicatiestelling voor thuiszorg, verzorgingshuis of verpleeghuis en voor voorzieningen in het kader van de Wet Voorzieningen Gehandicapten (bijv. voor zelfstandig wonen, parkeervoorzieningen en financiële regelingen).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie