Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heuvelman Ibis B.V. verwerft tweetal aansprekende projecten

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Heuvelman Ibis B.V. verwerft tweetal aansprekende projecten

DELFZIJL, 20020703 -- Heuvelman Ibis BV Water- en Wegenbouw uit Delfzijl heeft in een kort tijdsbestek een tweetal aansprekende projecten verworven. Het eerste project omvat het verbeteren van de kanoroutes in Noord-Groningen. Hiervoor zal het bedrijf in opdracht van de regioraad Noord-Groningen in het Damsterdiep, Geweide, het Winsumerdiep, het Boterdiep, het Kardingermaar, het Zijldijkstermaar, het Garsthuizermaar, de Rodeschoolstertocht, de Marsumeropvaart, het Zijlriet, het Eenumermaar, het Stedumermaar, het Usquerdermaar, de Warfumermaar, de Koksmaar, de Oude Maar, het Mensingeweersterloopdiep, de Honderdstetocht, de Wetsingermaar, de Oude Ae en de Westerwijtwerdermaar rustplaatsen en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie