Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederland presteert goed in Europese R&D-subsidies

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SENTER

Nederland presteert goed in Europese R&D-subsidies

In 2001 waren Nederlandse bedrijven en onderzoeksinstellingen zeer goed vertegenwoordigd in Europese R&D-subsidies. Dit blijkt uit cijfers van Senter/EG-Liaison, het Nederlands informatie- en adviesbureau voor Europese R&D. Nederland scoort vooral op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van watermanagement, energie-onderzoek en onderzoek op het gebied van IT-systemen en -infrastructuur. Maar liefst 18 procent van de projecten op het gebied van water wordt gecoördineerd door een Nederlandse organisatie. Nederlandse onderzoekers zijn zelfs in 19 procent van de gevallen trekker van projecten op het gebied van lange termijn energie-onderzoek. R&D-projecten waarbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie