Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe SMS-service van Planet Internet

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PLANET MEDIA GROUP


Nieuwe SMS-service van Planet Internet
Planet SMS voor iedereen

Amersfoort, 3 juli - Planet Internet introduceert vandaag Planet SMS, een SMS-informatiedienst die mogelijk is met alle mobiele operators en abonnementen in Nederland. Via www.planetsms.nl kunnen klanten van Planet Internet naar eigen keuze berichten ontvangen over onder andere het laatste nieuws, sportuitslagen, het weer, de beurs en files. Klanten kunnen ook één of twee keer per dag
e-mailberichten of meldingen van e-mails ontvangen via hun mobiele telefoon.

Planet SMS bundelt zoveel mogelijk interessante SMS-informatie en e-maildiensten voor haar klanten. Door het opgeven van trefwoorden binnen een categorie, kan de informatie op specifieke voorkeur worden aangeleverd. Ook informatie over ontvangen e-mailberichten kunnen gebruikers via een trefwoordenfilter op onderwerp of afzender aanvragen.
De informatieberichten zijn voor alle dagen van de week vooraf te bestellen. Voor file-informatie kan de gebruiker zelfs het tijdstip waarop hij de berichten wil ontvangen van tevoren instellen en de informatie per wegnummer en specifiek traject opvragen.

De tarieven van de dienst variëren van Euro 0,12 tot Euro 0,35 (inclusief BTW) per SMS-bericht (er zijn geen abonnementskosten aan verbonden). Aanmelding voor de SMS-service kan via www.planetsms.nl.

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

19)

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie