Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie steunt verdere versterking cliëntenbeleid Limburg

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Provincie steunt verdere versterking cliëntenbeleid

Gedeputeerde Staten hechten grote waarde aan cliëntenbeleid in de Limburgse Jeugdzorg. Om hier verder uitvoering aan te geven heeft het college vandaag ingestemd met een subsidie voor de Stichting Jeugd Zorgvragers Limburg. De Stichting behartigt de belangen van kinderen en jongeren die hulp nodig hebben. Deze Stichting vervangt de Provinciale Commissie Zorgvragers in de jeugdzorg. Voor 2002/2003 ontvangt de Stichting een provinciale subsidie van 205.176,-. Voor 2004/2005 is een zelfde bedrag gereserveerd. Verder wordt het project Cliëntenvertrouwenspersoon uitgebreid en stemt het College in met het plan om cliëntenraden in de Limburgse jeugdzorg ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie