Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Caravans maximaal drie dagen aan de weg of op parkeerplaats Laarbeek

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Laarbeek
Zoek soortgelijke berichten

Gemeekte Laarbeek


Caravans maximaal drie dagen aan de weg of op parkeerplaats

Caravans, kampeerwagens, magazijnwagens, aanhangwagens, paardentrailers, toiletwagens en andere dergelijke voertuigen mogen niet langer dan drie dagen geparkeerd staan aan wegen of op parkeerplaatsen binnen de bebouwde kom. Dit heeft het college van burgemeester en wethouders onlangs besloten.
Met name in het voorjaar en in de zomer komen er regelmatig klachten over langdurig geparkeerde caravans en kampeerwagens. Er is minder parkeerruimte beschikbaar en het oogt vaak niet mooi in de omgeving. Het is uiteraard wel toegestaan deze recreatievoertuigen op eigen terrein te parkeren.
Parkeren aan de weg of op een parkeerplaats binnen de bebouwde kommen van Laarbeek is toegestaan voor maximaal drie achtereenvolgende dagen. Hierdoor heeft iedereen de mogelijkheid om de caravan of kampeerwagen gereed te maken voor de reis. Indien geconstateerd wordt dat genoemde voertuigen toch langer dan drie dagen geparkeerd staan, dan kan de politie u hiervoor bekeuren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie