Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Muziek op het Wilhelminaveld Bergen op Zoom

Datum nieuwsfeit: 03-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Bergen op Zoom
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Bergen op Zoom


Muziek op het Wilhelminaveld

Voor het derde jaar is de vzw Divers met de concertserie aanwezig in Bergen op Zoom. Na een mooie start in 2000 hebben de concerten inmiddels een vaste plek in de harten van vele Bergenaren. Het concept van het Zomerfestival Vlaanderen is zowel simpel als bekoorlijk; laat iedereen die niet zo nodig op vakantie hoeft, maar ook geen zin heeft om binnen te blijven, op een doordeweekse avond eens lekker genieten van goede muziek, lekkere Vlaamse bieren en dat in een prachtige omgeving.

In de maanden juli en augustus 2002 is er elke donderdagavond één optreden, dat begint om 20u30 en duurt tot 23u. De toegang is volledig gratis. Vanaf 19.30u is iedereen welkom, nagenieten kan tot 23.30 uur op 't Wilhelminaveld.

Poster: Het gezelschap van Plane Vanilla Het eerste optreden wordt verzorgd door Plane Vanilla
Een gezelschap, dat bestaat uit: Vincent Goeminne, de jongen met de hoge hoed, van de Dinky Toys, "Sunny Side-up" Raf van Brussel, Joost van den Broeck (Soulsister) en Bert Gielen van Axel Red. Zij staan garant voor een explosieve Swin-cocktail

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie