Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SBS ontvangt bericht dat ITI Group eerste beursgang uitstelt

Datum nieuwsfeit: 04-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

SBS BROADCASTING

SBS ontvangt bericht dat ITI Group eerste beursgang uitstelt

SBS Broadcasting ontvangt bericht dat ITI Group de eerste beursgang uitstelt vanwege ongunstige marktomstandigheden

Luxemburg - ITI Holdings S.A. ('ITI') liet SBS Broadcasting S.A. (Nasdaq: SBTV; Euronext Amsterdam N.V.: SBS) gistermiddag weten dat ITI zijn voorgestelde aandelenemissie en notering aan de effectenbeurs van Warschau (de 'ITI IPO') uitstelt vanwege ongunstige marktomstandigheden.

Zoals eerder was aangekondigd, sloot SBS op 21 juni 2002 een overeenkomst betreffende de aankoop van aandelen (de 'overeenkomst') met ITI op grond waarvan SBS ermee instemde om zijn aandeel van 33% in TVN Sp.z o.o. ('TVN') te verkopen aan ITI voor USD 150 miljoen in cash en 666.666 gewone aandelen SBS, die nu in bezit zijn van ITI. De overeenkomst is onder voorbehoud van de aandelenemissie van ITI en bepaalde andere voorwaarden. De overeenkomst blijft tot 31 december 2002 van kracht; op dat moment hebben beide partijen het recht om de overeenkomst te beëindigen indien de aandelenemissie van ITI dan nog niet plaats heeft gevonden.

Op de toekomst gerichte uitspraken

Een aantal uitspraken in dit persbericht zijn op de toekomst gericht. Deze op de toekomst gerichte uitspraken behelzen uitspraken over de voltooiing van de aandelenemissie van ITI en het voltrekken van transacties die in de overeenkomst worden overwogen. Daarnaast doen wij op de toekomst gerichte uitspraken in toekomstige documenten die wij indienen bij de Securities and Exchange Commission, en in schriftelijk materiaal, persberichten en mondelinge verklaringen die wij uitgeven of namens ons worden uitgegeven. Op de toekomst gerichte uitspraken behelzen uitspraken over wat wij van plan zijn, onze overtuiging of huidige verwachtingen of die van onze bestuursleden (waaronder uitspraken die worden voorafgegaan of gevolgd door of die op de toekomst gerichte terminologie bevatten zoals 'kan', 'zal', 'zou', 'gelooft', 'verwacht', 'voorziet', 'schat', 'duurt voort' of soortgelijke uitdrukkingen of vergelijkbare terminologie) met betrekking tot allerlei zaken.

Het is belangrijk op te merken dat onze actuele resultaten in de toekomst wezenlijk kunnen verschillen van die verwacht worden in deze op de toekomst gerichte uitspraken, afhankelijk van diverse belangrijke factoren. Een aantal factoren zijn o.a.: de gevolgen van, wijzigingen in overheidsbeleid- en voorschriften; het vermogen om goedkeuring van de overheid te krijgen om de transacties te voltooien; de gevolgen van veranderingen van het algemene economische klimaat; de gevolgen van veranderingen in de groeivan reclame-uitgaven; de gevolgen van concurrentie; veranderingen inde bedrijfsstrategie van SBS; ontwikkelingen op de kapitaalmarkten; en het vermogen van ITI om de eerste aandelenemissie te voltooien; de gevolgen van veranderingen op de Poolse televisiereclamemarkt of in de bedrijfsactiviteiten van ITI die van invloed kunnen zijn op de uitvoering van de verplichtingen die in dit bericht worden beschreven; en in hoeverre wij erin slagen om de risico's te beheersen die voortvloeien uit deze factoren. Een gedetailleerdere bespreking van een aantal van deze risico's staat in het jaarverslag van SBS op Formulier 20F voor het jaar eindigend op 31 december 2001.

Alle op de toekomst gerichte uitspraken in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die op dit moment beschikbaar is. Wij zijn niet verplicht om op de toekomst gerichte uitspraken die wij doen of namens ons worden gedaan in een persbericht of anderszins, te actualiseren.

SBS is een Europees commerciële televisie- en radio omroeporganisatie met activiteiten in west en midden Europa. De landen waar SBS nu uitzendt omvatten: Oostenrijk, België (Vlaanderen), Denemarken, Finland, Griekenland, Hongarije, Nederland, Noorwegen, Polen, Roemenië en Zweden.

Website: www.sbsbroadcasting.com

Contact informatie: Beleggers - Michael Smargiassi van Brainerd Communicators, +1-212-986-6667, Fax - +1-212-986-8302, (smarg@braincomm.com);
Pers - Glen Dickson, Brainerd Communicators, +1-212-986-6667, Fax -
+1-212-986-8302, (dickson@braincomm.com); of Catriona Cockburn van Citigate Dewe Rogerson, +44-207-282-2924, Fax - +44-207-282-8040, (catriona.cockburn@citigatedr.com), allen voor SBS Broadcasting S.A.


04 jul 02 14:33

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie