Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Grembergen beschermt Boekhoutse vissersboot

Datum nieuwsfeit: 05-07-2002
Bron: Vlaamse overheid
Zoek soortgelijke berichten

Vlaamse overheid

Deze avond zal Minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Cultuur en Ambtenarenzaken Paul Van Grembergen (SPIRIT), bevoegd voor Monumenten en Landschappen, bekend maken dat de beschermingsprocedure voor de vissersboot 'Isabelle' van Boekhout wordt opgestart.

Als alle adviezen die nu worden ingewonnen positief zijn, zal de procedure tot definitieve bescherming binnen dit en ongeveer tien maanden worden afgerond. Assenede , en Boekhoute in het bijzonder, zal dan beschikken over een uniek, nieuw en uitzonderlijk monument. Eens de 'Isabelle' - ook geheten de 'BOU 8'- definitief beschermd is als monument, kan er beroep worden gedaan op een restauratiepremie uitgekeerd door ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie