Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bavaria gaat op vakantie

Datum nieuwsfeit: 06-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IMPACT COMMUNICATIONS GROUP

Bavaria gaat op vakantie!

BERICHT VOOR DE PERS

Bavaria gaat op vakantie!

LIESHOUT, 26 juni 2002 - Zaterdag 6 juli vertrekt de Bavaria vakantiecaravan, omgebouwd tot blauw bierkrat, naar de Costa Brava in Spanje. De badplaatsen Lloret de Mar, Blanes, Calella, Tossa de Mar en Santa Susanna zullen in de maanden juli en augustus met een bezoek worden verrast. Op de diverse campings gaan drie geselecteerde koppels vakantie vieren met Bavaria en de Nederlandse vakantiegangers aldaar.

Een barbecue organiseren of een feestje geven voor een jarige campinggast, maar ook het dagelijks wassen van de caravan en een tour door de plaatselijke stad zijn activiteiten die de Bavaria koppels in Spanje onder andere zullen ondernemen om op ludieke wijze het merk Bavaria neer te zetten.
Daarnaast zal Radio 8FM enkele malen per week live verslag doen van de gebeurtenissen op de campings in het ochtendprogramma 'Rijk & van Brabant'. De koppels krijgen hiervoor een reporterset mee om de vakantiegangers te kunnen interviewen. In een speciaal item, getiteld 'De groeten voor Brabant' kunnen campinggasten dan een groet overbrengen aan de thuisblijvers.

'Deze unieke actie past volkomen bij onze nieuwe koers waarin 'echte mensen' centraal staan. Het is weer helemaal Bavaria; spontaan, gezellig en dichtbij de mensen', aldus Geert-Jan Kuipers, de verantwoordelijke exportmarketeer bij de Brabantse bierbrouwer. 'De afgelopen maanden hebben we de caravan al bij diverse evenementen en festivals ingezet en we hebben hier veel enthousiaste reacties op gekregen. Het roept weer dat typische Bavaria gevoel op'.

De Bavaria caravan keert terug op zaterdag 31 augustus.

Niet alleen op de Spaanse campings zal het Bavaria gevoel deze zomer te vinden zijn. Ook diverse lokale Nederlandse cafés worden aangekleed in een originele Bavaria uitstraling (posters, glazen, ansichtkaartviltjes, etc.) en 's avonds worden er regelmatig Bavaria feesten georganiseerd.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie