Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NOS biedt Tour-nieuws aan via SMS

Datum nieuwsfeit: 06-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Nederlandse Omroep Stichting (NOS)
Zoek soortgelijke berichten

NOS


NOS biedt Tour-nieuws aan via SMS
02-07-2002
Na het succes van vorig jaar biedt de NOS vanaf maandag 6 juli een nog uitgebreidere SMS-dienst aan voor de Tour de France. Via deze service kunnen sportliefhebbers op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws in de Tour. Dit betreft ondermeer de etappe-uitslagen, de doorkomsten op de cols en het klassement. Nieuwe rubrieken dit jaar zijn de tussensprints en 'de 30 km' (finish alert). Aanmelding voor de SMS-service verloopt via de Toursite van de NOS. De NOS biedt de service voor de tweede keer aan. In 2001 werden er 120.000 SMS-berichten verstuurd.
De NOS biedt dagelijks via SMS het laatste nieuws over de Tour de France. De nieuwsrubrieken zijn: het algemene Tournieuws, de doorkomst op de belangrijkste cols, de uitslagen van de gereden etappes, het actuele klassement en een overzicht van de klassementen. Nieuwe rubrieken dit jaar zijn de tussensprints en 'de 30 km'. Dit laatste betreft een aankondiging van de naderende finish op 30 km (finish alert).
Sportliefhebbers kunnen zich via de Toursite op één of meerdere nieuwsrubrieken abonneren. Hiermee ontvangt de gebruiker automatisch het laatste nieuws. Ook is het mogelijk om 'op aanvraag' (zonder abonnement) gebruik te maken van de SMS-service van de NOS. Door een SMS-bericht te sturen naar een speciaal telefoonnummer ontvangt de gebruiker het door hem aangevraagde nieuws. De SMS-berichten zijn behalve in Nederland ook in het buitenland te ontvangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie