Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht 06-07-2002

Datum nieuwsfeit: 06-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 6-07-2002 Persberichten district Binnensticht, 12.15 uur

Aanhouding winkeldiefstal

ZEIST Vrijdagmiddag heeft de politie een verdachte aangehouden in verband met diefstal uit een winkel aan de Slotlaan.

Omstreeks 15.15 uur kreeg de politie een melding dat men in een winkel een dief had aangehouden. De verdachte, een 26-jarige vrouw uit Arnhem, had vergezeld van een man enkele goederen uit de winkel mee naar buiten genomen. Een medewerker van de winkel had het tweetal door en hield ze tegen. De verdachten verzetten zich en renden weg naar de Jagerlaan. De medewerker kon uiteindelijk de vrouw aanhouden, de man wist te ontkomen. De politie heeft de vrouw meegenomen naar het bureau en heeft de zaak in onderzoek.

Vernieling bushokje

BILTHOVEN In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 14-jarige jongen aangehouden in verband met vernieling van een bushokje.

Om 00.18 uur kreeg de politie de melding van een vernieling van een bushokje aan de Jan van Eijklaan. In de omgeving kon de politie vervolgens de jongen, afkomstig uit Bilhoven, aanhouden en meenemen naar het bureau. De politie heeft de zaak in onderzoek omdat mogelijk meer jongeren bij de vernieling betrokken waren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie