Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CIBIT verwerft internationale accreditatie Master-opleidingen

Datum nieuwsfeit: 08-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

CIBIT verwerft internationale accreditatie Master-opleidingen

Utrecht, 8 juli 2002, CIBIT Adviseurs | Opleiders, een particulier opleidingsinstituut in post-hoger onderwijs en gevestigd in Utrecht, is door Middlesex University opnieuw voor een periode van zes jaar geaccrediteerd voor het zelfstandig ontwikkelen, valideren, uitvoeren en examineren van Master-opleidingen. De afgestudeerden van CIBIT ontvangen van Middlesex University de internationaal erkende titel 'Master of Science'.

Dit voorjaar heeft een afvaardiging van Middlesex University en de QAA in drie panelgesprekken met respectievelijk het management, de teaching & support staff en met studenten beoordeeld of CIBIT voldoet aan de strenge normen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie