Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prof. dr. P.M.A. Sloot benoemd tot hoogleraar in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 09-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Personalia

Prof. dr. P.M.A. Sloot (1956) is per 1 augustus 2002 benoemd tot hoogleraar Computational Science aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Universiteit van Amsterdam (UvA). Het gaat om een nieuwe leerstoel, in Nederland de enige algemene leerstoel in computational science. Computational Science is een tak van wetenschap die door middel van modelleren en simulatie van allerlei vraagstukken op computers inzicht probeert te verkrijgen in antwoorden op deze vraagstukken.

Peter Sloot werd in 1988 na zijn opleiding Chemische fysica aan de UvA onderzoeksassistent in het Nederlands Kanker Instituut. Hij promoveerde in 1988 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie