Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Babberspolder-Oost ontbijt met college Vlaardingen

Datum nieuwsfeit: 09-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Vlaardingen
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Vlaardingen


09-07-2002

Babberspolder-Oost ontbijt met college
Burgemeester en wethouders willen de komende vier jaar met 1000 Vlaardingers ontbijten. Het is een van de manieren om direct contact te leggen met de inwoners van Vlaardingen. De aftrap werd op 9 juli gegeven in Babberspolder-Oost, in de voormalige occasionshowroom aan de Van Hogendorplaan.

Zon 25 wijkbewoners en werkers in de wijk waren uitgenodigd en schoven bij een collegelid aan tafel. De deelnemers waren na afloop goed te spreken over dit initiatief van de gemeente. De collegeleden hoorden onder het genot van een kopje thee en een krentenbol wat er zoal leeft in de wijk. Over de onzekerheid en onduidelijkheid over wat er in Babberspolder-Oost gaat gebeuren bijvoorbeeld, of over bewoners die niet te porren zijn om de wijk leefbaar te houden. Ook de toegenomen onveiligheid voor bewoners en winkeliers kwam aan de orde. Bewoners pleitten voor korte lijnen naar de gemeentebestuurders en voor meer geld om activiteiten te organiseren. De collegeleden vonden het een goed idee om het ontbijt over een jaar of drie nog eens over te doen. Vlaardingers die ook eens met het college willen ontbijten - samen met mensen van hun bedrijf, bewonersorganisatie, speeltuinvereniging, dienstencentrum, buurthuis, school of andersoortige instelling - kunnen contact opnemen en een mail sturen naar
(burgemeester@vlaardingen.nl) of bel (010) 248 4281.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie