Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regio Helden presenteerde zich in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 10-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Helden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Helden

Regio presenteerde zich in Den Haag Op 10 juli presenteerden de burgemeesters van Helden, Venlo, Horst aan de Maas en Venray in Den Haag het manifest van deze regio. Het manifest is een profiel van deze regio. De gemeenten hebben de handen in elkaar geslagen om zich samen sterk te maken en te lobbyen in het hoogste regeringscentrum Den Haag. Bij de persconferentie in Nieuwspoort waren nagenoeg alle Limburgse politici aanwezig.
De gezamenlijke gemeenten willen laten zien dat ze sterke troeven in handen hebben zoals het transport, de logistiek, de tuinbouwkennisgebieden, de ruimte, de ligging ten opzichte van Duitsland enzovoorts.
Deze regio heeft heel veel geld nodig van Den Haag om de mogelijkheden om te zetten in daden. De regio heeft heel veel te bieden. De aanwezige kamerleden waren het daar volledig mee eens. De mooie brochure werd symbolisch overhandigd aan Maria Verhoeven van het CDA, de kersverse minister van onderwijs.


-

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie