Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

30.000 XTC-pillen in beslag genomen

Datum nieuwsfeit: 10-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Arrondissementsparket Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Arrondissementsparket Den Haag

Den Haag, 10 juli 2002

30.000 XTC-pillen in beslag genomen

Het Bureau Regionale Recherche van Politie Haaglanden heeft op zondag 7 juli 2002 in Amsterdam twee Haagse zussen van 20 en 24 jaar aangehouden op verdenking van het uitvoeren van XTC-pillen. De vrouwen waren, samen met een 22-jarige Haarlemse opdrachtgeefster, in een auto op weg naar Schiphol. Ook de opdrachtgeefster is aangehouden.

Bij de aanhoudingen werden op de lichamen van de Haagse vrouwen 30.000 XTC-pillen met een geschatte straatwaarde van 150.000,= aangetroffen.

Bij doorzoekingen in woningen in Amsterdam en Haarlem, onder leiding van een rechter-commissaris, werd verpakkingsmateriaal, een vuurwapen en munitie aangetroffen. De drie verdachten worden op woensdag 10 juli voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De aanpak van Nederlandse netwerken die zich bezighouden met georganiseerde drugscriminaliteit past binnen de korpsprioriteiten van Politie Haaglanden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie