Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 11-07-2002

Datum nieuwsfeit: 11-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 11-07-2002 2e persbericht van donderdag 11 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Verkeerscontrole
Bij een verkeerscontrole op de Aalsterweg, Floralaan West, Bayeuxlaan en Roostenlaan zijn twaalf automobilisten bekeurd. Negen van hen reden door rood licht en drie telefoneerden tijdens het rijden.

Eindhoven: Snelheidscontrole
Vanmorgen van 9.04 uur tot 12.05 uur is een snelheidscontrole gehouden op de Leenderweg. Van de 2817 gecontroleerde voertuigen reden er 105 sneller dan de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/u.

Helmond: Aanhoudingen na winkeldiefstal
Donderdagmiddag om 13.05 uur zijn op de Beelsstraat een 32-jarige inwoonster van Boxtel en een 30-jarige inwoonster van Rotterdam aangehouden. De verdachten waren kort ervoor op heterdaad betrapt bij een winkeldiefstal. Bij onderzoek bleek dat ze een auto vol met goederen bij elkaar hadden gestolen. De verdachten zijn voor onderzoek ingesloten en inverzekering gesteld. De gestolen goederen zijn in beslaggenomen.

Best: Computers gestolen
Bij een bedrijf aan De Waal in Best is in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. De inbrekers vernielden twee ramen. Het bedrijf mist twee computers met bijbehorende beeldschermen.

Budel: Aanhangwagen gestolen
In de nacht van woensdag op donderdag is bij een woning aan de Keizer Ottostraat een aanhangwagen gestolen. De aanhanger stond onafgesloten in de voortuin van de woning geparkeerd. Het betreft een Hapert van drie jaar oud met het registratienummer WT-52-YP.

Soerendonk: Diefstal motor
In de nacht van woensdag op donderdag is uit een open loods van een woning aan het Kranenveld in Soerendonk een motor gestolen. Het betreft een zwarte Yamaha XT 550 met het kenteken MD-87-ZD.

Bladel: Diefstal fietsen
Insluipers hebben in de nacht van woensdag op donderdag kans gezien een garage binnen te dringen van een woning aan de P. C. Boutenslaan in Bladel. Via het dak van de garage kwamen ze aan de achterkant bij de deur die open was. De dieven gingen aan de haal met een blauwe ATB-fiets, merk Klein type Mantra (3200 euro), een zwarte Giant XT500 hybridefiets (500 euro) een blauwe fietsaanhanger (700 euro) en een zwarte fietsendrager (200 euro).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie