Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 11-07-2002

Datum nieuwsfeit: 11-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Bredanaar verdacht van bedreiging NAC-directeur

Datum: 11/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Breda: De politie heeft gisteren, woensdag namiddag, een 23 jarige Bredanaar aangehouden, die afgelopen dagen bedreigende SMS-berichten had gestuurd naar de mobiletelefoon van de directeur van NAC. Betrokkene had hier onlangs aangifte van gedaan bij de politie in zijn woonplaats. De politie in het district Breda wist de man op te sporen. De Bredanaar bekende vervelende SMS-berichten met dreigende teksten te hebben gestuurd aan het adres van de NAC-directeur, maar niet met de bedoeling zijn woorden ook feitelijk in daden om te zetten.

Volgens de Bredase NAC-supporter was hij achter het GSM-nummer van de NAC-directeur gekomen en had hij hem de laatste dagen vervelende verwensingen toegestuurd. Volgens de verdachte had hij in de berichten geen levensbedreigende teksten verzonden en had hij zeker niet de bedoeling zijn woorden in daden om te zetten. Volgens de Bredanaar heeft hij inmiddels het bewuste GSM-nummer uit zijn telefoon verwijderd om herhaling te voorkomen. De supporter geeft aan een supporter van NAC te zijn. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt ter zake bedreiging. Na verhoor is de verdachte in de loop van de avond naar huis gestuurd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie