Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Midden- en West Brabant 12-07-2002

Datum nieuwsfeit: 12-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Identiteit dode man Etten-Leur nog steeds onbekend

Datum: 12/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Verdachten schietpartij vanmiddag voorgeleid

Etten-Leur: De politie heeft nog geen enkel idee wie de man is, die gisteravond bij een loods aan de Mon Plaisir in Etten-Leur door vuurwapengeweld om het leven werd gebracht. Het gaat om een vermoedelijk 35 jarige man van mogelijk Surinaams, Hindoestaans of Pakistaanse afkomst. Het slachtoffer heeft lang dik golvend haar tot op de schouders. De man had geen identiteitspapieren bij zich.

Een van de twee verdachten, die bij het incident diverse kneuzingen had opgelopen, is afgelopen nacht overgebracht naar het gevangenishospitaal in Scheveningen. De tweede verdachte, die licht gewond is, zit in een Bredase politiecel. De beide verdachten zeggen niets te weten over de identiteit van de dode man. Tijdens het nachtelijk sporenonderzoek vond de politie op de Mon Plaisir lege hulzen en ook nog het vuurwapen, waarmee vermoedelijk is geschoten.

De politie is vanmorgen rond 09.00 uur weer verder gegaan met een uitgebreid sporenonderzoek. Ook het buurtonderzoek bij bedrijven aan de Mon Plaisir en omgeving is vanmorgen verder gegaan. Tegen 10.30 uur kon de rijbaan van de Mon Plaisir voor het verkeer worden vrijgegeven. Daarna gingen technische rechercheurs van de Unit Forensisch Technischonderzoek van de politieregio Midden en West Brabant met metaaldetectoren de berm- en graskanten afzoeken naar mogelijke hulzen uit het vuistvuurwapen.

Vanmiddag zal aan het eind van de dag sectie op het stoffelijk overschot worden verricht. De twee aangehouden verdachten worden vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Over de identiteit van de aangehouden verdachten wordt thans geen informatie verstrekt. Eerst willen politie en justitie de identiteit van de dode man hebben vastgesteld, alvorens hiermee naar buiten te gaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie