Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oost-europese misdaadgolf treft nederlandse detailhandel

Datum nieuwsfeit: 12-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

"Oost-europese misdaadgolf treft nederlandse detailhandel"

Leidschendam 12 juli 2002
Een ware misdaadgolf treft sinds de invoering van de euro de Nederlandse detailhandel. Uit meldingen van winkelbedrijven die begeleid gingen van aangiften, is gebleken dat sinds januari 2002 binnen de detailhandel een explosieve stijging te merken is van verschillende soorten criminaliteit, uiteenlopend van winkeldiefstal, kassabonfraude, oplichting, kassagrepen en bedreiging. Opvallend is dat de verdachten steeds vaker personen zijn met een Oost-Europees uiterlijk en dat vluchtauto's die gebruikt worden voorzien zijn van buitenlandse kentekenplaten. In enkele gevallen is de herkomst van de verdachten bevestigd na aanhoudingen op heterdaad. De ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie