Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 12-07-2002

Datum nieuwsfeit: 12-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 12-07-2002 Mediaberichten 12 juli (16.00 uur)

HELDEN Onderzoek naar ernstige mishandeling wordt voortgezet

HELDEN Het onderzoek naar de ernstige mishandeling dat in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond op de Molenstraat in Helden heeft op dit moment nog niet geleid tot aanhoudingen. De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling door een automobilist die met zijn auto over een 19-jarige jongen uit Neer reed. De jongen is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie komt graag in contact met getuigen van de mishandeling om op die manier meer informatie te verkrijgen. De auto die tijdens de mishandeling is gebruikt is inmiddels aangetroffen maar het bleek om een gestolen auto te gaan. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden.

Een groep vrienden liep in de nacht van zaterdag op zondag rond 3.00 uur richting Mariaplein. Er ontstond op dat moment een opstootje tussen de groep en een auto met daarin een aantal mannen. De bestuurder van de auto reed in op de jongens. Een 19-jarige en een 21-jarige jongen uit Neer zijn geschept door de auto en de 19-jarige kwam vervolgens onder de auto terecht. Een aantal omstanders duwde de auto achteruit waarop de onbekende mannen instapten en wegreden. Inmiddels hebben drie jongens uit Neer, 19, 20 en 21 jaar aangifte gedaan van mishandeling. De politie komt graag in contact met getuigen die meer informatie hebben. De politie in Helden is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

(Zie ook het mediabericht van zondag 7 juli)

LIMBURG-NOORD 488 boetes door Verkeershandhavingsteam

LIMBURG-NOORD Het Verkeershandhavingsteam heeft bij verkeerscontroles in Stramproy en Weert 488 bekeuringen uitgeschreven.

STAMPROY - Op de F.Strouxstraat zijn donderdag 257 automobilisten bekeurd door het Verkeershandhavingsteam. De hoogst gemeten snelheid van de 4930 gecontroleerde voertuigen bedroeg 77 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

WEERT Bij verkeerscontroles op diverse lokaties heeft het Verkeershandhavingsteam voor het niet dragen van de verplichte autogordel 30 processen-verbaal opgemaakt. Er werd ook één procesverbaal uitgedeeld voor het overtreden van de maximum snelheid en één automobilist kreeg een proces-verbaal voor het gebruik van de GSM zonder carkit. Dit laatste levert een boete op van 136,--. Op de industriekade zijn 199 automobilisten bekeurd. In totaal passeerden hier tijdens de controle 1350 voertuigen. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/uur waar maximaal 50 is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie