Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Deceuninck verstevigt positie op Franse markt

Datum nieuwsfeit: 12-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten - 12/07/2002

Deceuninck verstevigt positie op Franse markt

Deceuninck verstevigt positie op Franse markt Deceuninck neemt extrusieactiviteit van VM Matériaux over Hooglede-Gits, 11 juli 2002.- Deceuninck N.V., wereldwijd producent van kunststof raamsystemen en bouwprofielen, heeft via dochtermaatschappij Deceuninck S.A. de volledige extrusiesite van Atlantem overgenomen. Atlantem is een dochterbedrijf van het Franse VM Matériaux, dat gevestigd is te Noyal-Pontivy in Bretagne. Beide partijen hebben tevens een commerciële overeenkomst met een looptijd van zeven jaar ondertekend, die voorziet in de levering van een exclusieve serie raam- en deurprofielen en zo de volledige behoefte aan profielen van Atlantem ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie