Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag 4e Internationale Jeugdtoernooi Saint Lo (8-18 juli)

Datum nieuwsfeit: 13-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Koninklijke Nederlandse Schaakbond
Zoek soortgelijke berichten

Koninklijke Nederlandse Schaakbond


4e Internationale Jeugdtoernooi Saint Lo (8-18 juli)

De Nederlandse jeugdspelers Biaina Geragousian, Henrit Springelkamp, Linda Ammerlaan, Tjapko Struik en Tjerk van Blokland nemen in het Franse Saint Lo deel aan het 4e internationale jeugdtoernooi.


De verslagen zijn van begeleider Piet Peelen.

Hallo Nederland (ronde 4),

Voetbal is de belangrijkste zaak van de wereld dus eerst dat. Nederland heeft gelijk gespeeld in de kwartfinale en dus strafschoppen. Piet was de held en we wonnen! De mooie openingstreffer, voorzet Biaina en goal Tjerk gaf ons de leiding, vanochtend, in de halve finale. Vlak voor tijd liet Piet een simpele ingooi door en een toevallige counter dompelde ons in diepe rouw. Gisteren werd het volgende nieuws gemeld: *Henrit heeft Mido 2 ontdekt *hij speelt ook mooi gitaar *en heeft mooie ogen *We hebben Roemeense woorden geleerd *Tjerk ziet er jonger uit als zijn haar plat is *Linda heeft een loper gebroken *Tjerk armbandjes *Dat Fransen geen Engels kunnen *niet goed tenminste *maar wel heel gezellig zijn *Linzen niet lekker zijn *Dat Henrit sjans heeft *van een engerd! hihi zegt Bi *en er niet blij mee is *Iin St.Lo maar n leuke kledingwinkel is *maar hl erg leuk!!*

Tenslotte het schaken: Tjapko heeft z'n eerste remise gespeeld. Een moeilijke laveerpartij. Linda had dus snel gewonnen en is vandaag blij met een betere tegenstander. Henrit speelde goed en won vier pionnen gevolgd door de dame met een rntgenschaak. Biaina speelde remise na de nodige complicaties. Tjerk verloor twee stukken tegen een toren. Hij verdedigde goed maar verloor uiteindelijk toch.

Vanavond is vuurwerk!

A demain!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie