Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vernieuwing trottoirbestrating Lange Smeestraat Utrecht

Datum nieuwsfeit: 15-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Utrecht

Vernieuwing trottoirbestrating Lange Smeestraat tussen Springweg en Oudegracht

Vandaag is in opdracht van de Dienst Stadsbeheer van de gemeente Utrecht gestart met het vernieuwen van de bestrating van de trottoirs in het gedeelte van de Lange Smeestraat tussen de Springweg en de Oudegracht. De werkzaamheden vinden plaats in juli en augustus 2002.

Bewoners zijn op de hoogte gebracht via een Stadsplan.

Werkzaamheden juli (2 weken) en augustus (2 weken)

Met bestratingswerkzaamheden wordt gestart in de Lange Smeestraat. Het betreft de trottoirs in het gedeelte vanaf de kruising met de Springweg tot de kruising met de Oudegracht aan de Tolsteegzijde. Eerst wordt in de weken van 15 t/m 19 juli en van 22 t/m 26 juli de bestrating van het trottoir aan de noordzijde (oneven nummers) vernieuwd. Tijdens de vakantieperiode zullen de trottoirs normaal te gebruiken zijn. Vervolgens wordt na de bouwvakantie - in de weken van 19 t/m 23 en van 26 t/m 30 augustus - het trottoir aan de zuidzijde (even nummers) aangepakt. De bestrating wordt op dezelfde wijze aangelegd als in het gedeelte tussen het Geertebolwerk en de Springweg.

Bereikbaarheid

Gedurende de uitvoering is de Lange Smeestraat alleen toegankelijk voor verkeer dat stadinwaarts gaat. Vanaf de Oudegracht is geen doorgang mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid. Parkeren, laden en lossen is alleen mogelijk aan de zijde waar niet gewerkt wordt. Het huisvuil wordt gewoon opgehaald.

Gedurende de bouwvakvakantie - van zaterdag 27 juli tot en met zondag 18 augustus - vinden er geen werkzaamheden plaats en is de verkeerssituatie als normaal.

Vervolg bestratingswerkzaamheden in september en oktober

Half augustus worden bewoners via een Stadsplan geïnformeerd over de volgende fasen van de bestratingswerkzaamheden in de Lange Smeestraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie