Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jobstudenten worden ingeschakeld voor diefstalpreventie

Datum nieuwsfeit: 15-07-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Provincie West-Vlaanderen

Persbericht DPC/2002/PB/159 Brugge, 11 juni 2002 Jobstudenten worden ingeschakeld voor diefstalpreventie in provinciale domeinen De provincie gaat deze zomer een gezamenlijk preventieproject aan met de politiezone Het Houtsche (Beernem ­ Oostkamp ­ Zedelgem).
Tijdens de periode van 15 juli tot 15 augustus worden twee jobstudenten (elk een halve maand) ingeschakeld als preventiewerker.
Uit de criminaliteitscijfers blijkt immers dat de politiezone Het Houtsche regelmatig geconfronteerd wordt met diefstallen uit voertuigen. De parkings van het provinciaal domein Lippensgoed - Bulskampveld te Beernem behoren tot de risicoplaatsen. Het aantal diefstallen gaat daar in stijgende lijn: van slechts één ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie