Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aanhoudingen medewerkers Stadstoezicht Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 15-07-2002
Bron: Arrondissementsparket Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten

Arrondissementsparket Amsterdam

Amsterdam, 15 juli 2002 Aanhoudingen medewerkers Stadstoezicht

Hedenmorgen zijn door de regiopolitie Amsterdam-Amstelland vier medewerkers van Stadstoezicht aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij valsheid in geschrift en passieve/actieve ambtelijke omkoping. Op de huisadressen van de betrokken medewerkers hebben onder verantwoordelijkheid van de rechter-commissaris doorzoekingen plaatsgevonden. Hierbij zijn diverse goederen in beslag genomen.

Naar aanleiding van een aangifte van Stadstoezicht is in maart 2002 onder leiding van de officier van justitie een strafrechtelijk onderzoek gestart. Het onderzoek heeft betrekking op de frauduleuze verstrekking van parkeervergunningen door medewerkers van Stadstoezicht, gedurende de periode van januari 2001 tot ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie