Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 16-07-2002

Datum nieuwsfeit: 16-07-2002
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Verkeersconvenant getekend
15-7-2002. Maandagochtend is het Verkeersconvenant ondertekend door de landelijk verkeersofficier van justitie, Spee; de burgemeester van Amsterdam, Cohen; de plaatsvervangend hoofdofficier van justitie, Hofstee en de hoofdcommissaris van de regiopolitie Amsterdam/Amstelland, Kuiper. Het Amsterdamse verkeersplan richt zich in het bijzonder op de vermindering van het aantal verkeersslachtoffers. Dit gaat met name gebeuren door gerichte handhaving op basis van verkeersanalyses en door concrete aanpassingen in verkeerslichtenregelingen en in de verkeersonveilige infrastructuur.


---

Dronken doorrijder gepakt
15-7-2002. Een 55-jarige dronken automobilist heeft zondagavond op de Bilderdijkstraat een 47-jarige bromfietser aangereden en is daarna ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie