Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 16-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: `s-Hertogenbosch 16-07-2002 Persberichten district Den Bosch

AUTO GESTOLEN, `s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is vanaf de Rietveldenweg in `s-Hertogenbosch een goudkleurige Volvo V70 gestolen. De auto, met een waarde van 40.000 euro, heeft als kenteken 88-GJ-JN.

MAN AANGEHOUDEN, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 42-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had eerder deze morgen een 42-jarige vrouw uit `s-Hertogenbosch mishandeld. De vrouw had de man afgelo-pen nacht ontmoet. Vanmorgen werd ze door de man geslagen. De man aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, `s-Hertogenbosch

Dinsdagmorgen is een 31-jarige man uit Sint Michielsgestel aan gehouden. Op de hoek to-renstraat / Hinthamerstraat in `s-Hertogenbosch had hij een 9-jarig meisje uit Den Dungen dat daar, samen met haar moeder en een zusje aan het winkelen was, geschopt. De man kon korte tijd later worden aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

BRAND IN BADKAMER, Drunen

Dinsdagmorgen werd een brand gemeld in een woning aan de Zonnebloemlaan in Drunen. Binnen bleek op de badkamer brand te zijn ontstaan in een wasdroger. Door de brandweer werd het vuur geblust. De badkamer is geheel uitgebrand. In de woning ontstond veel rook- en roetschade.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie