Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant Zuid-Oost: Eindhoven 16-07-2002

Datum nieuwsfeit: 16-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 16-07-2002 3e persbericht van dinsdag 16 juli 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Man rijdt met gestolen auto tegen verkeerslicht Een onbekende man is dinsdagmorgen rond 6.10 uur met een gestolen Opel Kadett tegen een verkeerslicht gereden. Na de aanrijding wist hij te ontkomen. Een politiepatrouille kwam de auto op de Antoon Coolenlaan tegen. De politiemensen zagen dat de Opel Kadett veel te hard reed. Zij keerden de politieauto en gingen achter de Opel aan. Deze laatste reed rechtsaf de Bayeuxlaan op. De politiemensen zagen de auto pas terug op de kruising Bayeuxlaan Sibeliuslaan, de auto lag op zijn kop tegen een paal van een verkeerslicht. Een getuige had gezien dat de bestuurder uit de auto was gekomen en de struiken in was gerend. Een zoektocht leverde niets meer op. De auto bleek vorige week in Geldrop gestolen te zijn.

Heeze: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 15.00 en 16.30 uur is op de Muggenberg een snelheidscontrole gehouden. Van de 73 gecontroleerde voertuigen reden er 6 te hard. De snelste reed 74 km/u terwijl 50 is toegestaan.

Bakel: Tafelblad gestolen
In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf een terras van een horecazaak aan het St. Wilbertsplein een blad van een terrastafel weggenomen. Het blad is losgeschroefd. De waarde is ongeveer 75,=. Enkele jaren geleden werden van hetzelfde terras stoelen en tafels gestolen. Mogelijk is nu een van de tafel versleten en had de dief een nieuw tafelblad nodig.

Hooge Mierde: Hennepkwekerij
Dinsdag om 10.20 uur is in een loods aan de Kailakkers een hennepkwekerij gevonden. In de kwekerij stonden 3322 hennepplanten. De planten zijn in beslag genomen evenals de apparatuur. De stroom bleek illegaal afgetapt te worden. Het energiebedrijf is in kennis gesteld. Er was niemand in de hennepkwekerij aanwezig. De eigenaar van de kwekerij wordt gehoord.

Valkenswaard: Jongen verdacht van brandstichting Op het politiebureau van Valkenswaard is dinsdag om 13.55 uur een 17-jarige jongen uit Valkenswaard aangehouden. De jongen wordt er van verdacht dat hij in de afgelopen nacht verschillende (berm)brandjes in Valkenswaard heeft gesticht. Een getuige betrapte de jongen vannacht op de Vest. Het vuurtje doofde vanzelf. De getuige gaf een signalement door aan de politie. Dit signalement kwam overeen met het signalement van een 17-jarige jongen die afgelopen nacht door een politiepatrouille werd gecontroleerd. Hij werd uitgenodigd op het bureau en daar werd met hem gesproken. Hij werd aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie