Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fusie ContacCentrum Stadsbeheer en Gemeentelijk Informatiecentrum De..

Datum nieuwsfeit: 16-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Den Haag
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Den Haag

2002-07-16: Fusie ContacCentrum Stadsbeheer en Gemeentelijk Informatiecentrum

Het ContactCentrum van de Dienst Stadsbeheer en het Gemeentelijk InformatieCentrum zijn sinds 15 juli gefuseerd. Samen vormen zij het Gemeentelijk ContactCentrum. Hiervoor is gekozen om het één-loket principe te verwezenlijken: inwoners van Den Haag kunnen nu bij één centrum informatie aanvragen, wensen kenbaar maken of klachten indienen.

Verandering in openingstijden
Vanaf donderdag 25 juli is het Gemeentelijk ContactCentrum op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 - 20.00 uur op telefoonnummer 353 3000. De balie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 16.00 uur. Deze bevindt zich in het Atrium van het Stadhuis (Spui 70). De zaterdag is komen te vervallen en daar voor in de plaats is de balie op donderdagavond open tot 20.00 uur. Vragen, klachten of meldingen kunnen buiten de openingstijden via e-mail ((contactcentrum@dsb.denhaag.nl)) of fax (353 3003) gestuurd worden.

Het Glazen Stadhuis
In de loop van dit jaar en volgend jaar zullen meerder diensten hun publieksinformatie via het Gemeentelijk ContactCentrum laten lopen. Het Gemeentelijk ContactCentrum is een onderdeel van de Dienst Stadsbeheer en één van de projecten van Het Glazen Stadhuis. Dit laatste heeft als uitgangspunt verbetering van de dienstverlening aan de burger door de inzet van Informatie- en Communicatietechnologie.

last update: 16-7-2002 14:26:30 ;pag.: 14706; auteur: 77;cat.: 17,Geen reactieknop ondersteunt het gebruik van scripts niet ...

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie