Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Publicis Consultants verwerft meerderheidsbelang in Van Sluis Consul..

Datum nieuwsfeit: 16-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Persbericht

Publicis Consultants verwerft meerderheidsbelang in Van Sluis Consultants

Amsterdam/Parijs, 16 juli 2002 - Het internationale Publicis Consultants-netwerk heeft een meerderheidsbelang van 60% verworven in communicatie-adviesbureau Van Sluis Consultants. De naam Van Sluis Consultants zal worden gewijzigd in Publicis Van Sluis Consultants.

Het Publicis Consultants-netwerk is binnen de Publicis Groep gespecialiseerd in strategische communicatie-adviezen voor bedrijfsleven en overheden en in corporate identity-programma's. De adviesgroep heeft vestigingen in Parijs, Brussel, Frankfurt, Turijn, Milaan, Los Angeles, Tokio en Washington DC. Met 390 medewerkers realiseerde Publicis Consultants - met inbegrip van Johnston & Associates - in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie