Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burger King kiest data-integratie software Informatica

Datum nieuwsfeit: 17-07-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Burger King kiest data-integratie software Informatica

Nieuwegein, 17 juli 2002 Informatica, marktleider in bedrijfsanalytische software, heeft vandaag bekend gemaakt dat Burger King heeft gekozen voor PowerCenter, het data-integratie platform van Informatica, en voor PowerConnect voor de ontsluiting van gegevens uit SAP R/3. Informatica s data-integratie platform zal gebruikt worden om gegevens te ontsluiten en integreren die nodig zijn om analyses, ter ondersteuning van de interne managementsystemen van Burger King, te kunnen maken.

Het Informatica data-integratie platform is de wereldwijd marktleidende en gestandaardiseerde infrastructuur voor bedrijfsbrede data-integratie, met koppelingen naar vrijwel alle bronbestanden, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie