Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Achtenveertig militaire uitvallers op eerste dag Vierdaagse

Datum nieuwsfeit: 17-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten


---

Ministerie van Defensie---

Achtenveertig militaire uitvallers op eerste dag Vierdaagse

17-07-2002

De Nijmeegse Vierdaagse, die vandaag (17 juli) haar tweede dag inging, moet het doen met 48 militairen minder dan gisteren. En dat betekent dat er vanmorgen 5.751 militairen in detachementsverband of individueel aan de start verschenen. In totaal vielen op de eerste dag 685 van de in totaal 39.657 wandelaars uit. De tweede dag, ook wel ervaren als de zwaarste dag, brengt de wandelaars richting Balgoij via de dijk naar Niftrik, Wijchen en via Weurt terug naar Nijmegen.

Van de 48 uitgevallen militairen zijn zeventien afkomstig van de Koninklijke Landmacht, twee van de Koninklijke Luchtmacht en twaalf van de Koninklijke Marine. Verder zijn zes Denen, vier wandelaars van de Multi National Division en zeven van de Small Contingents uitgevallen. Bij de deelnemende militairen zijn 22 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd.

Gerelateerde pagina's

* "Pijntjes heeft iedereen"

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie