Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie-aanvragen voor 2003 in gemeente Aalburg

Datum nieuwsfeit: 17-07-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Aalburg
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Aalburg


SUBSIDIE-AANVRAGEN VOOR 2003.

Zoals u weet subsidieert de gemeente Aalburg jaarlijk diverse activiteiten van verenigingen, instellingen en andere organisaties met het doel om de organisatie en uitvoering van welzijnsactiviteiten te stimuleren.

Om hiervoor in aanmerking te komen moet een verzoek worden ingediend bij de gemeente.
Alle verzoeken kunnen natuurlijk niet zomaar worden toegekend. De aanvragen moeten namelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden. Om dit te kunnen beoordelen dienen in het verzoek alle van belang zijnde gegevens te worden vermeld. Dit betreft o.a. naam, adres en woonplaats, omschrijving van de activiteiten, aantal leden/deelnemers, begroting van kosten enz.

Om voor 2003 in aanmerking te kunnen komen voor subsidie, moet het verzoek zo spoedig mogelijk na het verschijnen van deze courant bij de gemeente binnen zijn.

Aan alle bij de gemeente bekende verenigingen die al jaarlijks subsidie ontvangen is reeds een set aanvraagformulieren toegezonden. Iedereen die geen formulier heeft ontvangen maar wel voor subsidie in aanmerking wil komen, wordt geadviseerd zo spoedig mogelijk een set formulieren aan te vragen.

Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen met de hoofdafdeling Burgerij, de heer Anton van Andel, tel. 698724.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie